WisseltapPEN & Wisselflesjes

WISSELTAPPEN

Kasteel Rouge

Kasteel Rouge is een unieke blend van Kasteel Donker en gemacereerde kersen.
De robijnrode kleur, de stevige schuimkraag en de zoete aanzet resulteren in een speciaalbier met een evenwichtige smaak en subtiele toetsen van kersen.
Deze allemansvriend smaakt extra goed als aperitief op een zonnig terras.

Klaar voor la vie en Rouge?

Filou

Filou behoort tot de groep van sterke blonde bieren die hergisten op fles. Door het gebruik van Belgische en Tsjechische aromahoppen biedt Filou een milde fruitigheid en subtiele hopbitterheid. Het resultaat is een sterk blond bier dat best ondeugend kan zijn, maar altijd zonder kwade bedoelingen. Een echte allemansvriend dus!

La Trappe Practise What You Preach

Dit unieke bier (10%)  is het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen La Trappe en BrewDog. Gebrouwen vanuit een gedeelde ambitie om te laten zien dat geweldig bier goed kan zijn voor de planeet. Het is een hartverwarmende Quadrupel met Schotse heidehoning en Amerikaanse hopsoorten.

Beer van Brugge 8.9

De originele Beer van Brugge. Een legendarisch donkerblond bier van hoge gisting, gebrouwen volgens het originele familierecept. Beer van Brugge 8.9 is een tripel met body en een volle smaak in elke slok. Een sfeermaker met karakter, voor sfeermakers met karakter.

Beer van Brugge 12

Een beer van een bier. Een stevige amberkleurige tripel, gebrouwen met single malt whisky-mout, ongefilterd en met hergisting op de fles. Beer van Brugge 12 is een zoet 12-gradenbier dat verrassend vlot binnengaat en stevig binnenkomt. Voor een rustmoment van epische proporties.

Straffe Hendrik Quadruppel

Straffe Hendrik Quadrupel is een zwarte quadrupel met een alcoholpercentage van 11%. Het is een complex, donker bier met een droge en straffe smaak, dat werd gelanceerd eind 2010. Het bier is meerdere jaren houdbaar en kent een smaakevolutie.

MALHEUR 8

Malheur 8 is een 100% natuurlijk bier dat gebrouwen is volgens de oude tradities en gerijpt gedurende 2 maanden in de kelders van de brouwerij. Malheur 8 heeft een frisse geur met een zwaar citrusaroma: vooral citroen en pompelmoes komende van de hopbloemen. Er is een lichte geur van kruiden waarneembaar. Het bier Malheur 8° smaakt extreem droog en is duidelijk zeer mooi gehopt, met citroenachtige toetsen. Na een tijdje komen de sherryachtige smaken naar voor, zoals die van een beendroge houtgelagerde fino. Een zeer complex bier met een eenvoudige structuur.

jAZZ bILZEN 67

Fruitig blond bier, 7%

Tripel Novice Black

Novice Tripel Black Is bruin gekleurd en heeft een volle schuimkraag en een heerlijk aroma.

Maandag 14:00 - 00:00
Keuken gesloten
Dinsdag 14:00 - 00:00
Keuken gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 14:00 - 01:00
Keuken 17:00 - 21:00
Zaterdag 14:00 - 01:00
Keuken 17:00 - 21:00
Zondag 10:30 - 00:00
Keuken 11:00 - 21:00