Over ons

HOE HET BEGON

Het avontuur begon voor ons op 1 april 2015, velen dachten toen dat het een 1 aprilgrap was, maar dat was het dus niet.
Sindsdien staat Wouter, de zaakvoerder, elke dag paraat om al zijn klanten te kunnen verwennen. 

Natuurlijk doet Wouter dit niet alleen en heeft hij hulp van zijn familieleden, daarmee kunnen we café ’t Jonckholt wel als een klein familiebedrijfje omschrijven.

BIEREN

In 2015 zijn we gestart met zo’n 30-tal bieren, ons aanbod is doorheen de jaren uitgebreid , we hebben ondertussen maar liefst zo’n 55 vaste bieren!

Omdat onze interesse in bieren hoog liggen hebben we ervoor gekozen om met 2 wisseltappen en enkele wisselflesjes te werken, deze bieren wisselen heel erg vaak want op = op!  Zo hebben we voor ieder wat wils en is er altijd wel iets nieuws of onbekend te proeven.

LICHTE MAALTIJDEN

Onze keuken biedt u verschillende kleine maaltijden om te kunnen genieten tijdens een gezellige avond onder elkaar. Zo kan je onder meer spaghetti, croque monsieur, kaas- & garnaalkroketten en broodjes bestellen. 

Voor de kleine honger bieden wij verschillende hapjes aan zoals een portie kaas/salami, partysnacks, loempia’s en zelfs kipspiesjes.

SPEELTUIN

Achter het café ligt er een grote speeltuin die tevens omheind is. Je vindt hier onder andere een klimrek, glijbaan en schommel terug. Zowel jong als oud kunnen zich amuseren terwijl je zelf in het zonnetje kan genieten op ons terras van een hapje en een drankje.

EVENEMENTEN

Wij hebben doorheen de jaren al verschillende evenementen georganiseerd zoals bouwverlof, Hoelbeekse Bierfeesten, Wintercafé, Garageverkoop en … .
Voor zo’n klein dorp te zijn is er wel altijd iets te beleven.

NATUUR & WANDELEN

Voor de natuur- en wandelliefhebbers is de wandelroute, die vertrekt naast het café, de ideale gelegenheid om Hoelbeek beter te leren kennen en te genieten van de natuur. 

Bekijk hier de wandelroute die start aan café ’t Jonckholt